Fanola Overstapservice

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”40px||30px||false|false”][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″ _dynamic_attributes=”content” text_font=”Poppins|600|||||||” text_text_color=”#20335d” text_font_size=”23px” text_orientation=”center”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIn19@[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.3″ background_enable_color=”off” custom_padding=”0px||0px||false|false”][et_pb_row disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.5.3″ _module_preset=”ca661529-e5c2-4a99-aeca-05e0f507c588″ background_color=”#f2f2f2″ custom_margin=”||10px||false|false” custom_margin_tablet=”||||false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|tablet” custom_padding_tablet=”5px||5px||false|false” custom_padding_phone=”0px||0px||false|false”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.0″ _module_preset=”default”][et_pb_woopro_breadcrumb _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” header_font=”Poppins|300|||||||” header_text_color=”#20335D” background_enable_color=”off” custom_margin=”|105px||105px|false|false” custom_margin_tablet=”|45px||45px|false|false” custom_margin_phone=”|32px||32px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”||||false|false” custom_padding_tablet=”|||0px|false|false” custom_padding_phone=”|0px||0px|false|false” custom_padding_last_edited=”on|tablet” link_option_url=”test.hair-deals.nl” header_font_tablet=”” header_font_phone=”Poppins|500|||||||” header_font_last_edited=”on|phone” header_text_color_tablet=”#20335D” header_text_color_phone=”” header_text_color_last_edited=”on|phone” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”13px” header_font_size_last_edited=”on|phone”][/et_pb_woopro_breadcrumb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.4.9″ background_color=”#efefef” width=”100%” max_width=”90%” module_alignment=”center” custom_padding=”||||false|false” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_horizontal=”-11px” box_shadow_vertical=”11px”][et_pb_row _builder_version=”4.4.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.5.3″ text_font=”Poppins|300|||||||” text_font_size=”18px” header_font=”Poppins|700|||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#20335D”]

Wil jij jouw oude tubes ruilen en overstappen naar Fanola Cream Color? Dat Kan!

 

Wil jij graag met een ander merk werken? Ben je ontevreden met jouw huidige kappersmerk? Hair-Deals biedt jou dé mogelijkheid om eenvoudig over te stappen op het professionele kappersmerk Fanola! Jouw ongeopende producten kan je ruilen op ons complete assortiment van Fanola!

Daarbij ontvang je gelijk vaste kortingen op al onze producten, zodat jij voordelig kan inkopen!

Wij hanteren de volgende formule voor het ruilen van ongeopende tubes verf:

Verftubes van 60ml:
Heb jij 10 tubes verf van 60ml? Dan kan jij 12 tubes verf van Fanola uitzoeken. Er worden dan 6 Fanola verf tubes berekend (inclusief onze kortingen) en Fanola verf tubes vallen onder onze ruiling.

Verftubes van 100ml:
Heb jij 10 tubes verf van 100ml? Dan kan je 20 tubes verf van Fanola uitzoeken. Er worden dan 10 Fanola verf tubes berekend (inclusief onze kortingen) en 10 Fanola verf tubes vallen onder onze ruiling.

Verftubes van 150ml:
Heb jij 10 tubes verf van 150ml? Dan kan je 30 tubes verf van Fanola uitzoeken. Er worden dan 15 Fanola verf tubes berekend (inclusief onze kortingen) en 15 Fanola verf tubes vallen onder onze ruiling.

Je kunt kiezen uit het volledige Fanola assortiment. Combineren is mogelijk!

Heb jij nog ongeopende verzorgingsproducten, stylingsproducten, waterstoffen of andere kappersproducten? Dan kunnen deze producten ook geruild worden! Wil jij weten wat je voor jouw kappersproducten terug krijgt? Dan kan je voor een prijs op maat mailen naar: info@hair-deals.nl!

Wat hebben wij van jou nodig in deze mail?
– De producten die je wilt ruilen.
– De inhoud van deze producten.
– Het aantal per product.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_row column_structure=”1_4,1_4,1_4,1_4″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ _builder_version=”4.4.9″ background_color=”#efefef” width=”100%” max_width=”90%” module_alignment=”center” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_horizontal=”-10px”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.4.9″ text_font=”Poppins||||||||” text_text_color=”#20335D” text_font_size=”15px” text_orientation=”center”] Groot assortiment[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.4.9″ text_font=”Poppins||||||||” text_text_color=”#20335D” text_font_size=”15px” text_orientation=”center”] Snelle Levering![/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.4.9″ text_font=”Poppins||||||||” text_text_color=”#20335D” text_font_size=”15px” text_orientation=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false”] De beste prijzen voor professionals![/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.4.9″ text_font=”Poppins||||||||” text_text_color=”#20335D” text_font_size=”15px” text_orientation=”center”] Fysieke winkel[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ custom_padding=”18px||6px|||”][et_pb_row _builder_version=”4.4.9″ custom_padding=”70px|||||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.5.3″ text_font=”Poppins|700|||||||” text_text_color=”#20335D” text_font_size=”30px” text_orientation=”center”]

Neem contact op om jouw tubes te ruilen!

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”NEEM CONTACT OP” button_alignment=”center” _builder_version=”4.4.9″ custom_button=”on” button_text_size=”25px” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#20335D” button_border_width=”0px” button_border_radius=”33px” button_font=”Poppins||||||||” button_icon=”%%264%%” button_icon_color=”#ffffff” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_horizontal=”-7px”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cart
  • No products in the cart.