Heren Kapsels

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”40px||30px||false|false”][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″ _dynamic_attributes=”content” text_font=”Poppins|600|||||||” text_text_color=”#20335d” text_font_size=”23px” text_orientation=”center”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIn19@[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.3″ background_enable_color=”off” custom_padding=”0px||0px||false|false”][et_pb_row disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.5.3″ _module_preset=”ca661529-e5c2-4a99-aeca-05e0f507c588″ background_color=”#f2f2f2″ custom_margin=”||10px||false|false” custom_margin_tablet=”||||false|false” custom_margin_phone=”” custom_margin_last_edited=”on|tablet” custom_padding_tablet=”5px||5px||false|false” custom_padding_phone=”0px||0px||false|false”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.0″ _module_preset=”default”][et_pb_woopro_breadcrumb _builder_version=”4.5.1″ _module_preset=”default” header_font=”Poppins|300|||||||” header_text_color=”#20335D” background_enable_color=”off” custom_margin=”|105px||105px|false|false” custom_margin_tablet=”|45px||45px|false|false” custom_margin_phone=”|32px||32px|false|false” custom_margin_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”||||false|false” custom_padding_tablet=”|||0px|false|false” custom_padding_phone=”|0px||0px|false|false” custom_padding_last_edited=”on|tablet” link_option_url=”test.hair-deals.nl” header_font_tablet=”” header_font_phone=”Poppins|500|||||||” header_font_last_edited=”on|phone” header_text_color_tablet=”#20335D” header_text_color_phone=”” header_text_color_last_edited=”on|phone” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”13px” header_font_size_last_edited=”on|phone”][/et_pb_woopro_breadcrumb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.4.9″ background_color=”#efefef” width=”100%” max_width=”90%” module_alignment=”center” custom_padding=”||||false|false” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_horizontal=”-11px” box_shadow_vertical=”11px”][et_pb_row _builder_version=”4.4.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.6.1″ text_font=”Poppins|300|||||||” text_font_size=”18px” header_font=”Poppins|700|||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#20335D” header_2_font=”Poppins|700|||||||” header_2_text_align=”center” header_2_text_color=”#20335D” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Heren kapsels

 

Voor de meeste heren is het kapsel ‘’niet zo belangrijk’’ en doen het vaak s ’ochtends niet omdat heren er vaak geen zin in hebben of er geen tijd voor hebben. Hair-Deals wil alle heren graag een paar tips meegeven waardoor heren s ‘ochtends minder lang voor de spiegel hoeven te staan! Deze tips zijn heel makkelijk iedere dag toe te passen.

 

Tips & Trics voor mooi haar

 

  1. Laat je haar regelmatig knippen

Het begin van een makkelijk kapsel, is het vaker laten knippen zodat het haar makkelijker in model kan worden gebracht. Is jouw haar moeilijk in model te brengen? Laat je dan adviseren door een goede kapper en leg uit wat er mis gaat. Een professionele kapper ziet vaak waar het mis gaat.

 

  1. Maak gebruik van een shampoo die past bij jou type haar

Maak gebruik van een shampoo die past bij jouw haartype.

 

Heb je last van Roos? Dan hebben wij een geschikte shampoo voor frequent gebruik, namelijk de Lisap Man Anti-Dandruff Shampoo. Deze shampoo verwijderd mild aanwezige roos en voorkomt dat er opnieuw roos vormt. Naast het feit dat deze shampoo roos verwijderd, geeft het ook volume en glans aan het haar.

 

  1. Heb je dan ook conditioner nodig?

Heren vinden een conditioner vaak te veel tijd kosten en laten het achterwege. Of jij conditioner nodig hebt? Het antwoord is voor elke man anders, het ligt namelijk aan jouw haartype of jij conditioner nodig hebt! Wij raden een conditioner aan als je krullend haar, beschadigd haar, lang haar en droog haar hebt. Deze haartypes zijn vaak kwetsbaarder en hebben extra verzorging nodig.

 

  1. Breng je haar slim in model

Het wassen van het haar is klaar en het is tijd om je haar te stijlen. Het ligt er weer aan welk haartype jij hebt, welk product je nodig hebt voor je haar hangt af van het kapsel dat je wilt creëren!

 

Warrig kapsel:

Wil jij een warrig kapsel creëren? Dan heb je een stevige wax of clay nodig. Omdat je een nonchalante look wilt creëren heb je maar weinig van het product nodig waardoor het mogelijk is om langer met een product te doen.

 

Hair-Deals wil jou dan ook de NoZem Veenklei aanraden. Deze klei is perfect om het haar in een nonchalante manier in model te brengen. Deze klei is ook makkelijk uit te spoelen. Naast de NoZem Veenklei hebben wij ook de Magic Pro Wild Look, deze wax heeft een super formule waarbij het haar de hele dag in jouw gewenste model blijft zitten, daarnaast is het ook makkelijk te verdelen over het haar.

 

Glad kapsel:

Dit is hét kapsel voor de echte gentlemen onder ons! Dit kapsel kan je creëren met een goede pomade of gel. Deze pomade of gel werkt het beste wanneer je het op droog haar inbrengt en dan met een föhn in model brengt.

 

Hair-Deals wil jou dan ook de NoZem Pomade aanbieden. Deze pomade is perfect om het haar in een strak model te brengen. Deze pomade heeft een strong hold en zorgt ervoor dat je haar de hele dag in model blijft zitten. Naast deze pomade hebben kunnen wij u ook met trots de Magic Pro Hard Look wax aanbieden. Dankzij de aquatische inhoud creëert u een glanzend, flexibel effect op het haar. Ook creëert u meer volume en door de perfecte formule wordt het makkelijker voor u om het haar in het gewenste model te brengen.

 

Krullend haar:

Voor de heren onder ons die krullen hebben is dit type haar vaak wat lastig om in model te brengen. Wij kunnen ons voorstellen dat de krullen alle kanten opspringen en de neiging hebben om te gaan pluizen.

 

Hair-Deals wil jou dan ook de Fanola Easy Curl, deze gel verdeelt en modelleert de krullen en herstelt de elasticiteit van het krullende haar.

 

  1. Gelijkmatig verdelen van haarproducten

Vaak komt het voor dat heren haarproducten alleen gebruiken aan de voorkant van het haar. Zelf zie je dit niet op het eerste gezicht, anderen kunnen dit wel zien. Het is belangrijk dat je stylingsproducten gelijkmatig over het haar verdeeld om je haar beter en sneller in model te krijgen.

 

Wil je ervoor zorgen dat je haar niet meer uit model kan gaan? Gebruik dan naast een gel, pomade, wax of clay ook haarlak. Hair-Deals heeft een breed assortiment aan hairsprays! Klik hier en vindt de haarlak die bij u past.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cart
  • No products in the cart.