25% korting op alle producten van Yodeyma, Amaro en Nozem! Kortingscode: vaderdag

25% korting op Yodeyma, Amaro en Nozem! Kortingscode: vaderdag

Fauvert.nl

Beste Klant,

Wij willen jou graag informeren over de nieuwe samenwerking tussen Hair-Deals en Fauvert Professional! Dit brengt natuurlijk de beste kansen voor jou mee als kapper. Onlangs zijn wij importeur geworden van het merk Fauvert Professional en willen jou uitnodigen om je hier te registreren als zakelijke klant, lees hieronder jouw voordelen.

Dit merk wordt gefabriceerd in Frankrijk en is al jaren zeer populair onder de Franse kappers. Hair-Deals wil dit merk in samenwerking met jullie ook op de Nederlandse markt brengen! Het merk Fauvert Professional is te vergelijken met de top van de kappersmarkt zoals: Chi, L’Oréal en Eugene Perma.

Wij zijn onlangs bezig geweest met het bouwen van een compleet nieuwe website rondom het merk Fauvert Professional. Hierdoor willen wij ervoor zorgen dat de producten van Fauvert Professional niet wordt verpest op de markt (denk vooral aan de prijs).

In Frankrijk zijn er maar liefst 2.341 kapsalons die werken met Fauvert Professional.

Met de producten van Fauvert voorkom jij dat klanten niet online gaan zoeken waar jou producten goedkoper zijn en stel jij je marges veilig.

Ben jij geïnteresseerd en zou jij graag met de producten van Fauvert Professional werken?

Klik hier en registreer je als zakelijke klant, lees verder welke voordelen er voor jou te halen zijn!

Ben jij benieuwd naar de lijnen van Fauvert? En wil jij hier misschien iets meer over weten? Scroll dan iets verder door, ga naar de website van Fauvert of neem contact op met een van onze collega’s!

 

Veel merken verknald op het internet

Steeds meer merken worden verknald op de Nederlandse markt. Voor jou als kapper is er soms geen houden aan om producten te verkopen die de klant ergens anders veel goedkoper kan vinden. 

Met trots zijn wij importeur geworden van het Franse kappersmerk Fauvert Professional. Hiervoor hebben wij uiteraard een nieuwe webshop gebouwd. Dit om exclusiviteit te bieden voor jou als kapper! 

Hieronder een aantal voordelen als jij zakelijke klant wordt bij Fauvert Professional:

  • ALTIJD gratis verzending met PostNL
  • Altijd technische ondersteuning met een van onze vertegenwoordigers
  • Ontevreden over de geleverde producten? Als zakelijke klant mag je de producten gratis retourneren
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep met veel zakelijke klanten die werken met Fauvert Professional
  • Korting op alle producten van Fauvert Professional
  • Bestellingen telefonisch doorgeven aan een van onze vertegenwoordigers
  • Gratis intake gesprek met een van onze vertegenwoordigers
  • Voorkom dat jouw klanten online gaan zoeken naar Fauvert producten die goedkoper zijn
Wil jij graag overstappen naar Fauvert Professional, maar weet je niet wat je met je oude verf, verzorgende producten of stylings producten moet? Neem contact op via E-mail: info@hair-deals.nl of bel naar 0597 750 050. Een van onze medewerkers kan jou verder helpen en kijken wat hij voor jou kan doen.

EEN STUKJE OVER DE LIJNEN VAN FAUVERT PROFESSIONAL

Permanente kleuring – Gyptis

Arganolie en A2 ® Ceramide

Een kleurverzorgende crème met een groot verzorgend vermogen, die het haar diepgaand verzorgt en een ongelooflijke kleur en glans geeft . Hoge technische eigenschappen op basis van het gepatenteerde Ceramide A2-systeem : maximale bescherming voor gekleurd haar. 100% dekking van wit haar.

Arm aan Ammoniak

De Fauvert Gyptis kleuring verlicht tot 3 tinten in 35 minuten. Het biedt 100% dekking van grijs haar en de formule met een zeer laag ammoniakgehalte bevordert maximale bescherming van gekleurd haar.

Diepe en heldere kleur

Ruime keuze aan klassiekers, intens rood en pastelkleuren voor kleuring op maat. Intensiteit en helderheid van reflecties gegarandeerd. De kastanjes zijn uitzonderlijk, ze zijn neutraal en worden niet koperachtig of mahonie. Een  100% kleurresultaat.

De mannenlijn – Optimale

Technisch en prestaties

Door kennis, passie en nauwgezetheid te combineren, biedt Fauvert Professional een volledig scala aan innovatieve en gespecialiseerde behandelingen die aan elke dagelijkse behoefte voldoen.

Met Optimale profiteren mannen van aangepaste en effectieve professionele zorg, die het resultaat is van geavanceerde formuleringen. Optimale- behandelingen en shampoos zorgen voor een perfecte combinatie van waardevolle en technische middelen en zorgen voor respect voor de huid, het haar en hoge prestaties.

Plezier en gebruiksgemak

Optimale haalt al zijn kracht uit een buitengewone verbintenis tussen cosmetica en viriliteit. Het assortiment brengt, door middel van een typisch mannelijke geur, een identiteit over die zowel sterk van karakter als sensueel is .

Fauvert Professional geeft je het geheim van een behandeling ervaring gecombineerd met een ongekende zintuiglijke ontdekkingen: Optimale.

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Honing uit de provence aop
– Voedt het haar en zorgt voor zachtheid en soepelheid

Olijfboom extract
– Antioxidant en bestrijdt de werking van vrije radicalen. Beschermt tegen externe agressies.

Amandel douche
– Hydraterende, versterkende en omhullende deugden. Geeft zachtheid en soepelheid aan het haar.

Bijenwas
– Omhult, herstelt en voedt de vezel in de diepte

Aloë Vera
– Bezit buitengewone krachten: hydraterend, regenererend, genezend, ontstekingsremmend en irriterend.

Arganolie
– Herstelt de glans en voedt intensief dof, droog haar.

Thee boom
– Reguleert het ontstekingsproces om de hoofdhuid te kalmeren. antibacteriële eigenschappen.

Granaatappelextract
– Rijk aan polyfenolen en vormt een krachtige antioxidant die vrije redicals en vroegtijdige veroudering van het haar bestrijdt.

Tijm bloem
– Zuiverend en stimulerend. normaliseert overtollig talg en verstevigt de hoofdhuid.