Masker

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Haarmaskers

Wanneer je regelmatig hitte gebruikt op je haar en/of je haar regelmatig verft, is dit een enorme aanslag op je haar. Het kan erg droog en beschadigd raken. Een goed masker is dan ook onmisbaar. Met een haarmasker geef je jouw beschadigde haar extra voeding en verzorging. Ook wanneer je haar niet beschadigd is, kun je natuurlijk een masker gebruiken. Het is immers nooit verkeerd om je haar wat extra verzorging te bieden.

Wat doet een haarmasker?

Een haarmasker laat de haarschubben sluiten en legt een voedend en beschermend laagje om het haar heen. Dit laagje zorgt ervoor dat het haar weer mooi glanst. Het gebruik van een haarmasker kan er voor zorgen dat je haar beter beschermd is tegen hitte, zowel hitte van stijl/krultangen en föhns als de hitte van de zon. Dit lijkt op de werking van een conditioner, maar een masker is nog wat intensiever dan een conditioner. Haarmaskers bevatten een lager percentage water dan conditioners en zijn daarom dus geconcentreerder en dikker.

Hoe gebruik je een haarmasker?

Een haarmasker breng je alleen aan op de onderkant van je haar, dit heeft namelijk de meeste bescherming nodig. De meeste haarmaskers moet je 3-5 minuten laten inwerken en daarna kun je het uitspoelen. Dit is echter afhankelijk van het merk/product en dit wordt altijd aangegeven in de beschrijving van het product.
Je kunt een haarmasker zo vaak gebruiken als je zelf wil. Is je haar niet heel erg beschadigd, maar wil je het gewoon extra beschermen? Dan is 1 keer per week of 1 keer per 2 weken wel genoeg. Is je haar heel erg beschadigd? Dan kun je er voor kiezen om het meerdere keren per week te gebruiken.

Cart
  • No products in the cart.