!NIEUW! Sthauer Barber Tondeuses – nu tijdelijk 50% korting! GA>>

!NIEUW! Sthauer Barber Tondeuses – nu tijdelijk 50% korting! GA>>

Hygiëne

Hygiëne artikelen bij Hair-Deals.nl

De laatste paar maanden is de hygiëne in de salon of praktijk super belangrijk geworden. Hair-Deals kon niet achter blijven en heeft daarom voor jou hygiënische producten in het assortiment genomen! Wij hebben een bepaalde selectie aan hygiënische producten klaargezet voor jou. Deze producten optimaliseren de gezondheid van de huid. Daarbij is het belangrijk dat tijdens een zware belasting van de huid, zoals vaak de handen wassen of desinfecteren, de juiste producten gebruikt worden.

Bekers en toebehoren

Zo bieden wij bekers en toebehoren aan voor in de salon of praktijk. Deze bekers zijn gemaakt van karton, met een PE coating aan de binnenkant. Daarbij zorgen wij ervoor dat de prijzen zo laag mogelijk gehouden worden. Dit om te voorkomen dat er te veel wordt betaald bij een groothandel! Zo scoor je nu al voor maar €1,99 exclusief btw, 100 Scotty bekers. Ideaal om de hygiëne in de salon of praktijk hoog in het vaandel te houden!

Desinfectie

Hair-Deals heeft nu ook het assortiment verbreed met desinfectie. In deze categorie vindt je handgel, desinfecterende shampoo en Eau de Cologne! Fanola Hygiëne shampoo en gel is de nieuwste binnenkomer van Hair-Deals. Deze hygiëne shampoo is geschikt voor alle huid- en haartypes. De shampoo reinigt, zuivert en kan dagelijks gebruikt worden! Niet alleen als body wash, maar ook als haar shampoo.

Handschoenen

Zoals je waarschijnlijk nu ook al weet is dat handschoenen op het moment heel schaars zijn. Onder de categorie hygiëne vindt jij toch nog de benodigde handschoenen die onmisbaar zijn in jouw salon of praktijk! De professionele nitril, vinyl en TPE handschoenen die wij in het assortiment hebben zijn afkomstig van het merk Abena. Abena is een bedrijf gevestigd in Denemarken, die hygiënische producten verkoopt aan de groothandelaar. In samenwerking met Abena hebben wij dan ook verschillende andere hygiënische producten in het assortiment die onmisbaar zijn in de salon, praktijk en zelfs thuis!

Lichaamsbescherming

Omdat hygiëne hoog in het vaandel staat bij Hair-deals, hebben wij ervoor gekozen om zowel face-shields als wegwerp kapmantels op voorraad te nemen! Hierdoor willen wij dat jij en je klanten beschermt wordt tegen bacteriën. Wij willen dat de je gewoon veilig in de salon kunt staan.

Papieren doeken

Naast alle hygiënisch beschermende artikelen heb jij natuurlijk ook papieren doeken nodig om je handen mee te drogen. Wij hebben daarom ook een breed assortiment aan tork rollen en bijvoorbeeld tissues!

Wil jij meer te weten komen over onze hygiëne lijn? Heb jij vragen over onze hygiëne lijn of wil jij weten wat wij kunnen betekenen voor jouw salon of praktijk? Aarzel niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Like en volg onze Facebookpagina om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten te houden! Tevens posten dagelijks op onze Facebookpagina aanbiedingen van onze kappersmerken en de nieuwste producten die wij in ons assortiment nemen!