Babyliss Pro

Toont alle 2 resultaten

  • -18%

Babyliss Pro

Zoek jij een airstyler die van hoog kwaliteit is en zijn werk uitermate goed doet? Wil je niet te veel voor een airstyler betalen, maar wel een professionele airstyler thuis of in de salon hebben? Dan zijn de airstylers van Babyliss Pro een echte aanrader voor jou! Deze airstylers hebben veel vermogen en zijn niet duur in aanschaf bij hair-deals.nl. Met in het bijzonder de Babyliss Pro Blue Lightning airstyler.

Deze Blue Lightning airstyler zorgt voor een gevarieerde haarstyles, en zorgt het voor volle slagen en waves. Daarbij is de Blue Lightning uitgerust met een 360 graden draaiend snoer en heeft een vermogen van 700 watt! Tevens kan je met twee verschillende temperaturen het haar stylen hoe jij het precies in gedachte had!

Wij hebben daarbij ook nog de Hot airstyler. Deze airstyler is een warmteborstel met drie verwisselbare borstels om eenvoudig smalle en brede krullen te creëren! breng het haar moeiteloos in model en zorgt voor jou gewenste volume. Met de verschillende borstels die bij dit product inbegrepen zit kun jij kort, halflang en lang haar stylen!

Cart
  • No products in the cart.