Permanent en Straightening

Toont alle 7 resultaten

Fanola Permanent en Straightening

De Fanola permanent en straightening producten zijn ideaal voor jou in de salon! De Fanola P1 Kit is geschikt voor normaal en natuurlijk haar. Die behandeling creëert een prachtig golvend effect in het haar. Daarnaast hebben we de Fanola P2 set die geschikt is voor gekleurd en bewerkt haar. Ten eerste, beschermen de permanent artikelen het haar effectief! Ten tweede, zorgen de permanent producten voor een mooi golvend effect en een sterke groeikracht. En ten derde is de prijs-kwaliteit verhouding bij deze lijn optimaal! Bij Hair-Deals bestel je dan ook voordelig deze Fanola producten met zakelijke kortingen voor professionals! Registreer je als zakelijke klant en koop Fanola producten voordelig in bij Hair-Deals.

Fanola, het Italiaanse merk voor professionals!

Fanola is het merk voor jou als je wil werken met een trendy Italiaans merk. Van alle Fanola producten is de grootste bekendheid, de No Yellow shampoo. Deze shampoo wordt gezien als de beste zilvershampoo voor zowel de kapper als consument! Naast alle No Yellow producten hebben wij een breed assortiment aan Fanola haarverf, stylingsproducten en verzorgingsproducten.

Wil jij meer te weten komen over onze Fanola permanent en straightening producten? Heb jij vragen over onze Fanola permanent en straightening producten of wil jij weten wat wij kunnen betekenen voor jouw salon of praktijk? Aarzel niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Like en volg onze Facebookpagina om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten te houden! Tevens posten dagelijks op onze Facebookpagina aanbiedingen van onze kappersmerken en de nieuwste producten die wij in ons assortiment nemen!

Cart
  • No products in the cart.