Verf en Toebehoren

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Fanola Verf en Toebehoren

Naast alle verzorgende producten, waar Fanola een groot aanbod in heeft. Heeft Fanola ook genoeg kleuringen, deze kleuringen zorgen ervoor dat er genoeg keuze is voor jou en voor jouw klanten! Voor ieder haartype en haarkleur is een wel een nuance leverbaar! De Fanola Cream Color haarverf is de bekendste haarverf uit dit merk. De Cream Color haarverf heeft een meervoudige werking van Gingko Bilboa, die ervoor zorgt dat het haar niet alleen een prachtige kleur krijgt maar ook het haar beschermt! De grote verpakkingen van de haarverf van Fanola zorgen ervoor dat er een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding ontstaat. Naast de Cream Color haarverf is er ook een oude bekende aanwezig! Namelijk de Fanola No Yellow Color en Toners. Deze No Yellow haarverf is een professionele lijn van exclusieve producten, toegewijd aan geblondeerd, blond en gebleekt haar. Bij Hair-Deals bestel je dan ook voordelig deze Fanola producten met zakelijke kortingen voor professionals! Registreer je als zakelijke klant en koop Fanola producten voordelig in bij Hair-Deals.

Fanola, het Italiaanse merk voor professionals!

Fanola is het merk voor jou als je wil werken met een trendy Italiaans merk. Van alle Fanola producten is de grootste bekendheid, de No Yellow shampoo. Deze shampoo wordt gezien als de beste zilvershampoo voor zowel de kapper als consument! Naast alle No Yellow producten hebben wij een breed assortiment aan Fanola haarverf, stylingsproducten en verzorgingsproducten.

Wil jij meer te weten komen over onze Fanola verf en toebehoren? Heb jij vragen over onze Fanola verf en toebehorenof wil jij weten wat wij kunnen betekenen voor jouw salon of praktijk? Aarzel niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Like en volg onze Facebookpagina om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten te houden! Tevens posten dagelijks op onze Facebookpagina aanbiedingen van onze kappersmerken en de nieuwste producten die wij in ons assortiment nemen!

Cart
  • No products in the cart.