Gratis verzending vanaf €25,- excl. btw

Sale

Sale bij hair-deals.nl!

Wij hebben speciaal een sale pagina voor jou gecreëerd! Op deze pagina staan onder andere pakketten waar jij veel voordeel uit kan halen. Elke maand komen er nieuwe aanbiedingen onder de categorie maandaanbiedingen. Daarbij hebben wij ook een pagina gemaakt voor outlet. Op deze pagina zullen veel producten komen te staan die bij ons uit het assortiment gaan! Wij bieden ook starters pakketten aan voor de professional die graag wil overstappen. Deze verf en shampoo starterspakketten zijn ideaal voor jou als je goedkoop een grote voorraad wil realiseren. Dit niet alleen maar deze starters pakketten zijn ook goed om mee te oefenen zonder te veel te betalen! Wij bieden daarbij ook een overstapservice aan, waarin jij je ouder verftubes in kunt ruilen voor korting op een van onze starters pakketten of haarverf! Sale is daarom ook de juiste benaming voor jou als je goedkoop hoogwaardige kappersartikelen in wil kopen!

Starters pakketten bij Hair-Deals

Op de pagina starters pakketten vindt jij pakketten van onder andere Fanola en FarmaVita. In de toekomst zullen wij hier nog veel meer pakketten aan toevoegen. Dit om het jou als professional zo goedkoop mogelijk te maken om over te stappen op een van onze merken! De pagina Sale is daarom ook belangrijk om in de gaten te houden voor jou als kapper en troste saloneigenaar!

Voordeel pakketten bij Hair-Deals

Naast alle starterspakketten die wij aanbieden hebben wij ook een pagina gemaakt voor de voordeel pakketten. Deze pakketten zijn zo gevormd om jou voordelig te laten inkopen! Met een pakket bespaar je veel geld. Daarbij zullen wij steeds meer pakketten onder de pagina Sale toevoegen! Wij hebben voordeel pakketten van bekende kappers merken als Fanola, Feather en Lakmé!

Maandaanbiedingen bij Hair-Deals

Zonder aanbiedingen is er ook geen pagina Sale nodig! Daarom hebben wij een nieuw concept genaamd, maandaanbiedingen. Op deze pagina vindt je elke maand leuke en interessante aanbiedingen speciaal voor jou als professional of als reguliere klant! Hair-Deals stuurt jou een mail met alle maandaanbiedingen. Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief, dit kan onderaan de pagina!

Outlet bij hair-deals.nl

Naast alle pakketten en maandaanbiedingen hebben wij ook een pagina gemaand, outlet. Op deze pagina staan producten die bij ons uit het assortiment gaan. Elke keer als er een merk of product uit ons assortiment gaat zullen wij deze hierin plaatsen. De merken die je hier nu al kunt vinden zijn DCM en Lisap Man!

Wil jij meer te weten komen over onze sale pagina? Heb jij vragen over onze sale pagina of wil jij weten wat wij kunnen betekenen voor jouw salon of praktijk? Aarzel niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Like en volg onze Facebookpagina om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten te houden! Tevens posten dagelijks op onze Facebookpagina aanbiedingen van onze kappersmerken en de nieuwste producten die wij in ons assortiment nemen!

 

 

Winkelwagen
Cart
  • No products in the cart.