Gratis verzending vanaf €25,- excl. btw

Retourneren

Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Dit is vervelend! Dit gaan we voor je oplossen. Je kan het volgende verwachten:

  • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.
  • 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
  • Bij een defect: je krijgt de tool in 90% van de gevallen binnen 4 weken een werkend product terug.
  • Een passende oplossing. Jij tevreden, wij tevreden!
  • Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Maak gelijk een foto en neem contact op met de klantenservice, zodat wij het voor je kunnen oplossen.

Meld binnen 14 dagen je retour aan door een e-mail te sturen naar info@hair-deals.com. Graag het ordernummer bijvoegen in de e-mail. Wanneer jij ons een email hebt gestuurd zorgen wij dat er een retourlabel naar jouw mail wordt gestuurd. Hierna heeft u 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren. 

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden:

  • Producten met een houdsbaarheidsdatum: bekijk en lees gerust de verpakking van een shampoo, conditioner, wax etc. maar maak het product niet open (i.v.m. de houdsbaarheidsdatum) als je het aankoopbedrag wenst terug te krijgen.

Heb je de producten van een van onze merken toch gebruikt? We laten je er niet mee zitten! Je krijgt in de meeste gevallen 75% van het aankoopbedrag terug. Neem voor de zekerheid eerst contact op met de klantenservice*.

*Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. *Sommige producten vallen onder een uitzondering. Wanneer de gesealde beschermverpakking van alle haarverf is verbroken, kan dit product i.v.m. hygiëne niet meer geretourneerd worden.

Het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend-en betaalkosten) wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, terugbetaald op je rekening. Voor de terugbetaling wordt geen kosten in je rekening gebracht. hair-deals.nl mag wachten met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de verzending van de retouren.

hair-deals.nl
Transportweg 56
9645 KX, Veendam
Nederland

Winkelwagen
Cart
  • No products in the cart.